Вега Тест - отслабване без гладуване

Досега най-надеждните изследвания за поносимост към различните видове храни се правят по метода на кръвните тестове. Това излиза доста скъпо, тъй като пробите се изпращат в чужбина, а резултатите се връщат у нас след около месец. Биоенергийният тест дава оценка за около 200 храни и трае 1 час, като отчита моментното състояние на организма, кото може да се промени след един или няколко месеца.

ПРОМОЦИЯ - 2 в 1

  • включва тест и хранителен режим
    за цената на ВЕГА ТЕСТ получавате бонус:
  • измерване на телесните и междуорганни мазнини, индекса на телесна маса и процент на скелетната мускулатура с прецизен апарат на "OMRON" Всичко това в приятната и уютна атмосфера на студио за ВЕГАТЕСТ в гр.Пловдив.

Апаратът отчита толерантността ви към 18 вида животински протеини - меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, 9 зърнени храни, 15 подправки, 19 млечни продукти, 23 пресни плодове, 6 вида сухи плодове и ядки, 18 вида риба, 6 вида варива и 26 вида пресни зеленчуци. Изследват се прецизно и т.нар. отпускащи храни и напитки - чай, кафе, течен шоколад, кока-кола, какао. Сред тях фигурира и бирата, етиловият алкохол, белите и червените вина.

Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата. Докато седите удобно на стола, държите в лявата си ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 ( в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде.

След подробния тест се изготвя правилния хранителен режим, който, както се досещате, е строго индивидуален.